Επιλέξτε χώρα και γλώσσα:

Updated TopFX cTrader mobile app: A better way to trade

26/05/20211 min. read

We are pleased to inform you that the TopFX cTrader app has been updated to enable a better chart trading experience for both Android and iOS. Please open the app and follow the in-app guide to find out what has changed or take a look below. If you haven’t downloaded TopFX cTrader yet, you can do so from our client area.

Get TopFX cTrader

Quick access to your favorite Timeframes/Periods

Briefly tap on the Chart Period button to quickly switch between your favorites.

Easy access to your preferred chart type

Tap the chart type selector to visualise the chart in your preferred mode: candles,bars,lines or dots.

Advanced charting options

Tap and hold the Chart Period button to choose your preferred timeframe period. The cTrader app features standard, tick, renko and range periods.

Add & edit indicators

Briefly tap the indicators button to add indicators from the list of recently used or find them by name. To edit the indicator setting, simply tap and hold the indicators button.

Add & edit drawings

Briefly tap the Drawings button to quickly add a new drawing to the chart. Tap and hold the button to customize the settings.

Place an order from the QuickTrade Panel

Briefly tap on the New Order button to display the QuickTrade Panel & place your order. To place an order (Market/Limit/Stop/Stop-Limit) with advanced settings, tap and hold the New Order button.

We hope that you enjoy the upgraded trading experience on TopFX cTrader!

Get TopFX cTrader

Γιατί να επιλέξετε την TopFX

10-years

Πολυετής

παρουσία στον κλάδο ως πάροχος ρευστότητας

Spreads

Spread
από 0,0 pip

και αξιόπιστη εκτέλεση

Segregated

Διαχωρισμός

των κεφαλαίων των πελατών

First-class

Πρώτης τάξεως

υποστήριξη πελατών

Ανοίξτε τον live λογαριασμό σας σε 3 βήματα

Βήμα 1

Συμπληρώστε την εγγραφή
φόρμα και κάντε κλικ στο
"Δημιουργία λογαριασμού".

Βήμα 2

Μόλις βρεθείτε στην ασφαλή περιοχή του πελάτη, προχωρήστε στην αποστολή της Απόδειξης Ταυτότητας και της Απόδειξης Διαμονής σας.

Βήμα 3

Όταν εγκριθεί ο live λογαριασμός σας, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στην πλατφόρμα της επιλογής σας!